• 0182-716876
  • info@taxiconnectgouda.nl
Heeft u een taxi nodig in Moerkapelle? U kunt ons direct bellen of online reserveren!

Taxi in Moerkapelle

Welkom bij Taxi Connect Gouda.

Wij bieden vervoer in en rondom Moerkapelle e.o. Luchthavenvervoer, Groepsvervoer, Schoolvervoer en Zakelijk vervoer.

Bent u op zoek naar een taxi in Moerkapelle? Dat kan! Taxi Connect Gouda heeft ervaren chauffeurs die u een veilige en plezierige rit aanbieden voor een nette prijs. 

Taxi Connect Gouda staat voor hoge kwaliteit, veiligheid en goede service.

Wij staan 24/7 voor u klaar!

Diensten

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Twijfel niet en bereik ons op 0182 716 876 of stuur een mail naar info@taxiconnectgouda.nl. Voor uw comfort vragen we dat u 48 uur op voorhand uw afspraak maakt. Wij zorgen er dan voor dat u veilig en snel op uw bestemming aankomt.

Taxi in of rondom Moordrecht
Schoolvervoer

Leerlingenvervoer in Moerkapelle en omgeving nodig? Leerlingenvervoer per taxi is een van de specialiteiten van Taxi Connect Gouda. Voor leerlingenvervoer zijn onze chauffeurs speciaal opgeleid.

Taxi in Gouda
Luchthavenvervoer

Reserveer onze airport taxi en wij brengen en halen u van en naar de luchthaven. Begin uw vakantie of zakenreis al bij u thuis voor de deur. Met comfortabele voertuigen zorgen onze ervaren chauffeurs ervoor dat u ontspannen en op tijd op het vliegveld arriveert.

Zakelijk vervoer

Tijd is kostbaar. Drukbezette zakenmensen weten daar alles van. Onze taxi service biedt u een oase van rust in een overvolle agenda. Bij Taxi Connect Gouda is uw zakelijk vervoer perfect geregeld.

Taxi in Gouda
Groepsvervoer

Met een groep collega’s, vrienden of familie op stap? Ook dan biedt Taxi Connect Gouda uitkomst. We beschikken over een comfortabele taxibussen om groepen mee te vervoeren.

Een taxi reserveren?

Neem contact met ons op

Voor vragen of het bestellen van een taxi rit kun je contact met ons opnemen. Wij hebben taxi’s beschikbaar in Gouda, Moordrecht, Gouderak, Stolwijk, Haastrecht, Schoonhoven, Reeuwijk, Zevenhuizen, Oudewater, Waddinxveen, Boskoop, Lekkerkerk, Bergambacht, Bodegraven, Moerkapelle en Schoonhoven.